Fashion shoot

Fashion shoot er eksklusive modelbilleder/foto taget af en professionel mode- og reklamefotograf. En stylist som også er uddannet makeup artist, hjælper dig med valg af tøj samt en makeup - som passer til netop dit shoot. Det er en meget mere vild makeup, du får ved dette shoot - og du skal have forskelligt tøj på til de flere typer af billeder.

  • Fotosession tager ca. 3 timer
  • Fotograferingen foregår i Allers studier på Islands Brygge eller ved en af vores mode/reklamefotografer 
  • Der bliver taget rigtig mange billeder af dig i hver opstilling
  • Du ender ud med at have en serie af billeder og som minimum 5 forskellige modefoto som bliver billedbehandlet (oftest flere i hver serie)
  • Du får de færdige billeder sendt på e-mail ca. 3 uger efter shoot
  • Det er dig der skal være den kreative og aktive og forme dit eget shoot - du kontakter selv fotografen og fortæller om dine idéer
 
PRISEN FOR 1 PERSON VED ET FASHION SHOT ER NORMALT 15.000 KR. MEN DA DER ER 2-3 PERSONER MED PÅ ET FASHION SHOOT, KAN VI EKSKLUSIVT TILBYDE FØLGENDE: 
Prisen for Fashion shoot er 5.500 kr.
 
Du skal have kontanterne med til shootet på selve dagen (lige penge). MEN For at Book a Shoot er sikker på, at du vil møde op til shootet, skal du alligevel stille en sikkerhed for de 4.500,- ved at ”betale” en reservation med dankort eller andre betalingskort. Pengene bliver udelukkende trukket fra din konto, hvis du ikke møder op på selve dagen. Du modtager en kvittering for dit køb, når du booker tiden. Reservationen kan forestages med danske- og udenlanske betalings- eller kreditkort.
 
Om fotografen og makeup artisten/stylisten
Vi samarbejder med en af Danmarks bedste reklame- og modelfotografer. Bo Lynge har 15 års erfaring og har taget stribevis af billeder til de største blade og magasiner der udgives i Danmark og Norden. Herudover har Bo taget billeder af mange kendte - og desuden er Bo cheffotograf ved Aller Press. Bo Lynge har været tilknyttet som fotograf siden 2008.
Herudover får du lagt makeup af en makeup artist/stylist som også har arbejdet på utallige produktioner.
 
 
Se eksempel på et Fashion shoot her:
Klik på billederne for at se dem i et større format

Se flere eksempler på Fashion-billeder her:
Klik på billederne for at se dem i et større format